HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nemzetisport.hu 2010.01.31 13:00 Frissítve: 2013.02.08 01:01

Wenger: Most sem fogjuk untatni a szurkolókat

Ma délután öt órakor a londoni Emiratesben összecsap egymással az Arsenal és a Manchester United a Premier League 24. fordulójának rangadóján. Arsene Wenger, az „ágyúsok" menedzsere ígéri, ezúttal sem unatkoznak a szurkolók. Sir Alex Ferguson szerint háromesélyes a bajnoki címért vívott csata.

HIRDETÉS
Ismét összecsap az angol bajnokság két karmestere (Fotó: Action Images - archív)
Ismét összecsap az angol bajnokság két karmestere (Fotó: Action Images – archív)

Arsene Wenger bizakodóan tekint a Manchester United elleni rangadó elé, mivel úgy érzi, jó formában lévő csapata a lehető legjobb pillanatban találkozik a nagy riválissal.

„Nagyon közel vagyunk egymáshoz a tabellán, így ismét a jól megszokott Arsenal–Manchester United rangadó következik. Tavaly nem álltunk jól, ezért nem volt ekkora tétje a találkozónak, de két éve nagy meccset játszottunk. Most egyre jobbak vagyunk, ezért érdekes összecsapásra számítok. Jókor jön számunkra a rangadó" – mondta Wenger.

 PREMIER LEAGUE
24. FORDULÓ, A MAI PROGRAM
Manchester City–Portsmouth 14.30 (Tv: Eurosport2)
Arsenal–Manchester United 17.00 (Tv: Eurosport2)

„Az évek során jó néhány kemény mérkőzést játszott egymással ez a két csapat, és gyakran fizikailag is nagyon megterhelőek voltak ezek a találkozók. De mindkét együttes a játékra törekedett, ritkán volt unalmas párharc" – tette hozzá a francia szakember.

Sir Alex Ferguson is nagyon komolyan készül a rangadóra, és úgy nyilatkozott, a bajnokság végeredménye szempontjából az idény egyik legfontosabb találkozója vár csapatára.

„Úgy gondolom, hogy a vasárnapi találkozó a bajnokság alakulása szempontjából az idény legfontosabb meccse számunkra. Az Arsenal hihetetlenül menetel, és a liga nagyot változott. A legkiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújtó csapat nyer majd" – mondta Ferguson.

„Nem állíthatom, hogy mi vagyunk a bajnokság fő esélyesei, és a Chelsea-re vagy az Arsenalra sem mondható el ugyanez. Mindhárom csapatnak van esélye a végső sikerre, a többiek pedig a negyedik helyért küzdhetnek. Rooney nagyszerű formában van, számítok rá az Arsenal ellen" – jelentette ki a skót szakember.

Bár nem a rangadóhoz kapcsolódik, de ha már Rooneyról van szó, érdemes megjegyezni, hogy David Gill, a Manchester United ügyvezetője úgy nyilatkozott: nincs az a pénz, amennyiért eladnák a támadót, legalábbis ha nem Ferguson kéri ezt a klubvezetőktől.

„Ha csak nem Alex kéri, akkor nem fogadunk el semmilyen ajánlatot az összegtől függetlenül olyan játékosért, akit meg akarunk tartani" – mondta Gill, aki azt is elárulta, tavaly nyáron készek lettek volna 40 millió eurót adni a Real Madridba igazoló Karim Benzemáért, de Ferguson nem akart ennyit kifizetni a francia csatárért.

A 17 órakor kezdődő találkozóról élő, szöveges tudósítással jelentkezünk.

 

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.14 22:50:47

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Jürgen Klopp csapata 2–1-re nyert a későn ébredő Spurs ellen a Wembleyben.

2018.09.14 16:29:02

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Két nappal a vb-döntő előtt Pogbával chatelt, rengeteg ügyfele van a Premier League-ből.

2018.08.28 12:06:22

Angol labdarúgás MAROSI GERGELY

Ha ebben az idényben sem szerez nagy trófeát, az valószínűleg az állásába kerül, és edzői reputációja is megsínyli.

HIRDETÉS
HIRDETÉS