Watford: Tőzsér szerződését nem befolyásolja a Parma csődje – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.23. 13:44
A watfordobserver.co.uk azt állítja, Tőzsér Dániel annak ellenére is marad az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságba (Premier League) feljutó Watford játékosa, hogy az őt kölcsönadó Parma csődbe ment.

Korábban is sejteni lehetett, hogy az olasz Parma valószínűleg nem menekül meg a csődeljárástól, és ahogy ez várható volt, az egyesületre nem érkezett ajánlat, így a csőd hétfőn hivatalossá vált, valamint az is, hogy a klub a Serie B-ben sem indulhat el a következő idényben. a csőd hétfőn hivatalossá vált, valamint az is, hogy a klub a Serie B-ben sem indulhat el a következő idényben.

Ezzel pedig az is biztosnak tűnt, hogy a Parma légiósa, a magyar Tőzsér Dániel – aki a 2014–2015-ös szezont kölcsönben az angol másodosztályú Watfordnál töltötte – szabadon igazolhatóvá válik. A watfordobserver.co.uk azonban ennek az ellenkezőjét állítja.

Az oldal szerint a Parma csődje nem befolyásolja a magyar válogatott középpályás jövőjét az angol csapatnál, mivel a kölcsönszerződés két évre érvényes, a Watforddal megkötött szerződés az olasz klub pénzügyi problémái ellenére is érvényes.

A 30 éves középpályás korábban már elmondta,szeretne a Watfordnál maradni, feltehetően a felek szeretnének megállapodni, de az is elképzelhető, hogy nincs szükség új szerződés megkötésére.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik