Videó: óriási balhé, a Pool játékosa ráfújta az orrát Hazard-ra?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.15. 08:23
Mint arról beszámoltunk, a Liverpool 2–0-ra legyőzte a Chelsea-t az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 34. fordulójában. A meccs után azonban nem csak a gólokról beszéltek a szurkolók…

Rögtön a találkozó elején, a 11. percben ugyanis történt valami, ami hatalmas balhét váltott ki a Chelsea és a Liverpool szurkolótábora közt.

A felvételek alapján ugyanis Fabinho, a liverpooliak játékosa odasétált a földön fekvő, megsérülő Eden Hazard-hoz, majd, nem nagyon lehet ezt szebben mondani, egyszerűen ráfújta az orrát.

H on Twitter

A közösségi oldalakra felkerülő, milliók által megtekintett videókat viszont egészen máshogy látja a két szurkolói csoport.

A Pool drukkerei állítják, Fabinho túlságosan messze volt a Chelsea belga játékosától, és csak a kamera furcsa szöge miatt látszik úgy, ahogy. További érv, hogy a játékvezető is látta az esetet, és nem csinált semmit.

A Chelsea szurkolói szerint viszont teljesen egyértelmű az eset, és semmi más oka nem lett volna a Liverpool braziljának, hogy Hazard felé lépve használja a füvet zsebkendőnek.

Hogy kiknek van igazuk? A döntést olvasóinkra bízzuk!

SZAVAZÁS

Ön szerint mi történt valójában a Liverpool–Chelsea rangadón?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik