Videó: Mourinho előtt ünnepelt a Chelsea-stábtag, óriási balhé lett belőle

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.20. 15:46
Mint arról beszámoltunk, a Chelsea a 96. percben egyenlített a Manchester United ellen a Premier League 9. fordulójában, így 2–2-vel zárult a rangadó. A londoniak természetesen nem fogták vissza magukat az ünneplésnél, hiszen a sírból hozták vissza az utolsó pillanatban a meccset. A „kékek” egyik stábtagja azonban túl messzire ment…

José Mourinho nem a higgadtságáról ismert, ám amikor a 96. percben kiegyenlített a Chelsea, a menedzser meglepően visszafogott maradt, méltósággal kezelte, hogy csak egy pont lett a háromból.

A baj akkor kezdődött, mikor a Chelsea egyik stábtagja, nevezetesen Marco Ianni úgy gondolta, a Manchester United kispadja előtt kell megünnepelnie az egyenlítő találatot.

Itt gurult el Mourinho gyógyszere. A portugál felpattant a székéből, és Ianni felé vette az irányt – az arckifejezéséből pedig nem úgy tűnt, hogy beszélgetni akar.


A biztonsági emberek szerencsére jókor, jó helyen voltak, így – bár négyen kellettek hozzá, de – vissza tudták fogni Mourinhót, aki ezután megköszönte az MU drukkereinek a szurkolást, mutogatott egy kicsit a közönség felé, majd bevonult az öltözőbe.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik