Videó: Kloppot a koronavírusról kérdezték, nem örült neki

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2020.03.04. 19:17
null
Jürgen Klopp nem érti, miért őt kérdezik (Fotó: AFP)
Az utóbbi időben gyakorlatilag mindenki tudomást szerzett a koronavírus okozta járványról. Az egyik újságíró a Liverpool menedzserénél, Jürgen Kloppnál érdeklődött a témával kapcsolatosan a Chelsea elleni vereséget követő sajtótájékoztatón, ám úgy tűnik, a német menedzser nem örült a kérdésnek.

A riportert az érdekelte, hogy tart-e Klopp a járvány klubra gyakorolt esetleges hatásairól – erre jött a menedzser válasza.

„Nem szeretem az életben azt, hogy egy ilyen fontos témakörben egy futballmenedzser véleménye érdekes. Tényleg nem értem. Akár önt is kérdezhetnénk, ebből a szempontból ön is pont ugyanolyan, mint én. Egyszerűen nem fontos az, hogy mit mondanak erről a híres emberek. Megfelelő módon kell beszélni az egyes dolgokról, nem olyan embereknek, mint nekem. Ha valamiről beszélni kell, olyan emberek tegyék, akik értenek is hozzá, és elmondhatják az embereknek, hogy ezt vagy azt csinálják, és akkor minden rendben lesz, vagy éppen nem lesz rendben. De ne futballmenedzsereket kérdezzünk, ezt nem értem. Politika, koronavírus – miért én? Baseballsapkát viselek és rosszul borotválkozom.”

 

Zach Klein on Twitter

Liverpool manager Jürgen Klopp.... when asked about the Coronavirus.... his response could not be more perfect... https://t.co/v6fI9layBi



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik