Tottenham: Modric után Bale is a Real Madridban köthet ki

User UserUser User
Vágólapra másolva!
2012.09.02. 10:12
Angol sajtóinformációk szerint jó esély van rá, hogy a Tottenham Hotspurtől távozó Luka Modric után a közeljövőben Gareth Bale is a Real Madridban kössön ki. A Sunday Mirror információi szerint a spanyol csapat 45 millió euróért elsődleges opciót szerzett a szélső megszerzésére.

Mint ismert, a Spurs horvát középpályása nemrégiben a londoniaktól a blancókhoz szerződött, és az üzlet megkötésekor a két klub közleményben tudatta, hogy új együttműködési megállapodást is aláírtak, amelyben megerősítik kapcsolataikat játékos-, edző-, szakmai és kereskedelmi vonalon. a londoniaktól a blancókhoz szerződött, és az üzlet megkötésekor a két klub közleményben tudatta, hogy új együttműködési megállapodást is aláírtak, amelyben megerősítik kapcsolataikat játékos-, edző-, szakmai és kereskedelmi vonalon.

A Sundey Mirror értesülései szerint ennek egyik lépése, hogy a Real Madrid amolyan „előjogot” szerzett Bale megszerzésére – azaz 45 millió euró alatt nem szerezheti meg más csapat. A walesi játékost állítólag a Barcelona és a Manchester United is figyeli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik