Megegyeztek! Modric a Tottenhamtől a Realhoz igazol

Vágólapra másolva!
2012.08.27. 10:17
null
Modric érkezik a Tottenhamtől
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Tottenham hivatalos honlapján bejelentette, hogy megegyezett a Real Madriddal Luka Modric átigazolása ügyében, így a horvát irányító a blancóknál folytatja pályafutását.

Robin van Persie klubváltása után újabb átigazolási saga közeledik a végéhez. A Tottenham ugyanis hivatalos honlapján bejelentette, hogy megegyezett a Real Madriddal Luka Modric átigazolásáról.

Konkrétumokat egyik klub sem közölt, de angol sajtóhírek szerint a királyiak 30 millió fontot fizetnek a Modricért. A 27. életévét két hét múlva, szeptember 9-én betöltő játékos heti 120 ezer fontot fog keresni új csapatában.

Modric ma érkezik Madridba, ahol egyből átesik az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon, majd aláírja új szerződését. A két klub ráadásul nem csak a játékosról egyezett meg, hanem partneri megállapodást is kötött egymással.

„A klub bejelentheti, hogy partneri megállapodást kötött a Real Madriddal, s megegyezett Luka Modric átigazolásáról is, aki orvosira megy a spanyol klubhoz” – olvasható a Spurs honlapján.

Modric 2008-ban 16 és fél millió fontért érkezett a Tottenhamhez a Dinamo Zagrebtől. Azóta 150 mérkőzést játszott a londoniaknál, 17 gólt szerzett. Az első időszakban inkább védekező szerepet kapott a középpályán, majd egyre inkább kivette a részét a támadásokból.

LUKA MODRIC ÖSSZES GÓLJA A TOTTENHAMBEN

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik