Tottenham: már nem Villas-Boas a menedzser - hivatalos

Vágólapra másolva!
2013.12.16. 12:14
Igaznak bizonyultak a Sky Sports információi, mely szerint már nem André Villas-Boas a Tottenham labdarúgócsapata menedzsere. A londoni klub ma hivatalos oldalán jelentette be, hogy közös megegyezéssel szerződést bontottak a portugál szakemberrel.

SZAVAZÁS

A Tottenham hétfőn menesztette André Villas-Boas menedzsert, ön szerint jó döntést hoztak a Spurs vezetői?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

A londoni együttes a Premier League 16. fordulójában hazai pályán súlyos, 5–0-s vereséget szenvedett a Liverpooltól, ez lehetett az utolsó csepp a pohárban, ami után Villas-Boasnak mennie kellett.

Villas-Boas a mérkőzés után elmondta, vállalja a felelősséget a vereségért. Amikor azt kérdezték tőle, hogy távozik-e a klubtól, azt felelte: „Ezt nem én döntöm el, az én feladatom az, hogy felkészítsem a csapatot a mérkőzésekre, és keményen dolgozzak.”

Most kiderült, a következő mérkőzésre már nem a 36 éves szakember készíti fel a csapatot.

A portugál szakvezető a 2012–2013-as szezonban vette át a Tottenham irányítását Harry Redknapptől, a legutóbbi idényben az Európa-ligában a negyeddöntőig jutott a csapattal.

Ebben a szezonban eddig remekül teljesít a Tottenham az El-ben, hibátlan mérleggel megnyerte a K-csoportot, és bejutott az egyenes kieséses szakaszba. A Premier League-ben azonban nem igazán megy a londoni együttesnek: az eddigi 16 fordulóban mindössze 15 gólt szerzett, igaz, így is a hetedik helyen áll a tabellán a címvédő Manchester United előtt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik