Tottenham: „Gareth még mindig imádja a Spurst” – Bale visszatérhet

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2020.09.16. 08:18
null
Gareth Bale visszatérhet a Tottenhamhez (Fotó: AFP)
A BBC beszámolója szerint Gareth Bale hamarosan visszatérhet a Tottenham Hotspur labdarúgócsapatához, ráadásul a walesi támadó mellett egy másik Real Madrid-játékos, Sergio Reguilón megszerzése is képben van José Mourinho együttesénél.


Gareth Bale 2013-ban világrekordot jelentő 85 millió fontért (100 millió euróért) szerződött a Tottenhamből a Real Madridba, a BBC szerint pedig most elképzelhető, hogy a 31 éves támadó ellentétes utat bejárva visszatér az angol csapathoz.

„Gareth még mindig imádja a Spurst. Az az a hely, ahol lenni szeretne” – mondta a BBC Sport Walesnek Jonathan Barnett, Bale ügynöke.

A 85-szörös walesi válogatott klasszis 2007 és 2013 között 203 mérkőzésen lépett pályára a londoni együttesben, mérlege 56 gól és 58 gólpassz volt.

A beszámoló szerint José Mourinho csapata Bale mellett egy másik Real Madrid-játékost, Sergio Reguilónt is szerződtetné. A 23 éves balhátvéd az előző idényt kölcsönben a Sevillánál töltötte, összesen 38 mérkőzésen három gólt szerzett és öt gólpasszt osztott ki, valamint részese volt az Európa-liga-győzelemnek is.

A BBC és a The Telegraph egyaránt arról ír, hogy Bale még a – Jadon Sancho által kikosarazott – Manchester Unitednél is képben van, ám jelen állás szerint, elsősorban az érzelmi kötődés miatt a Spurs van előnyösebb helyzetben. A Telegraph beszámolója szerint a Tottenham Dele Allit is bevonná az üzletbe, így elképzelhető, hogy a 24 éves angol középpályás a királyi gárdában folytatja a pályafutását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik