Tottenham: Eriksen elárulta, távozni szeretne a klubtól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.05. 11:59
null
Christian Eriksen távozni szeretne a Tottenhamtől (Fotó: AFP)
Christian Eriksen, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham Hotspur sztárja megtörte a csendet, s elárulta, hogy távozni szeretne a BL-döntős gárdától.

 

A 27 éves Eriksen a Bajnokok Ligája-finálét követően hazautazott Dániába, s a válogatott Eb-selejtezőkre való felkészülésén vesz részt, a középpályás pedig az újságíróknak arról beszélt, hogy ideje új kihívásokat keresnie.

„Úgy érzem, elérkezett az az idő a karrieremben, hogy új kihívások után nézzek – idézi Eriksent az Ekstra Bladet. – Elmondhatatlanul tisztelem a Tottenhamet és köszönök mindent, semmi negatív érzés sincs bennem, de ahogy már mondtam, szeretnék kipróbálni valami újat.”

A dánok sztárja viszont hozzátette, hogy a klubváltás nem tőle függ, hanem Daniel Levytől, a Spurs elnökétől.

Christian Eriksen összesen 277 tétmérkőzésen lépett pályára a londoni egyesület színeiben, ezeken 66-szor talált be, emellett kiosztott 86 gólpasszt is. Értékét a transfermarkt.de piaci portál 85 millió euróra becsüli. A sztárnak 2020 nyarán jár le a szerződése a Tottenhammel, amely így még a nyáron eladhatja, ha nagyobb összeget szeretne kapni érte, Eriksen ugyanis vélhetően nem hosszabbítja meg a megállapodását az angol csapattal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik