Tottenham: brazil válogatott középpályás érkezhet - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2013.06.23. 00:44
A goal.com értesülései szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Tottenham hozzávetőlegesen 20 millió euróért szerződteti a Corinthians brazil válogatott középpályását, Paulinhót.

A portál beszámolója szerint a 24 esztendős futballista a Konföderációs Kupa után esik át az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, majd írja alá négy plusz egyéves szerződését a londoni klubbal.

A goal.com úgy tudja, a Tottenham 17.6 millió euróért szerződteti Paulinhót, akinek jó teljesítménye esetén a „sarkantyúsok” további 2.4 milliót fizetnének a braziloknak. A Corinthians azonban „csak” az átigazolási díj felével, mintegy 10 millió euróval gazdagodna, hiszen 2010 májusában azzal a feltétellel vásárolta meg a futballistát nevelőegyesületétől, az Audax Sao Paulótól, hogy továbbértékesítés esetén a kivásárlási ár 50 százaléka az említett klubot illeti meg.

A Cor igazgatója – az Arsenal egykori középpályása –, Edu megerősítette, hogy a tárgyalások jól haladnak a felek között, hamarosan pont kerülhet Paulinho átigazolási ügyének a végére, akit egyébként az Internazionale és a Sahtar Doneck is szívesen látna a soraiban.

A hírek szerint a Tottenham a brazil válogatott középpályás megszerzése után már csatárt szeretne igazolni. A kiszemeltek között szerepel David Villa és Roberto Soldado is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik