Tottenham: az MU is beszállhat a Bale-féle versenyfutásba

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.12. 10:28
null
Bale, mint Giggs utódja? A legfrissebb hírek szerint nem is annyira elképzelhetetlen (Fotó: Action Images)
Az Independent című angol lap információi szerint a Manchester United is beszállhat a Gareth Bale-ért zajló versenyfutásba, miután úgy tűnik, hogy a Tottenham Hotspur és a Real Madrid tárgyalásai megrekedtek Gareth Bale-ről.

 

A United egyelőre nem tett konkrét lépéseket a walesi szélső megszerzéséért, ám miután már csak három hét van vissza az átigazolási időszakból, és a klub egyelőre nem igazolt nagy nevet a nyáron, az Independent szerint benne van a lehetőség – különösen Wayne Rooney távozása esetén –, hogy a „vörös ördögök” dobbantanak még egy nagyot augusztus végigéig. És mivel Daniel Levy, a Spurs tulajdonosa a hírek szerint egyre inkább kétségbe vonja, hogy a Real Madrid valójában rendelkezik azzal az anyagi fedezettel, ami a nyári bombaigazolásához szükséges lenne, szívesen nyit az MU felé.

Az üzlet ugyanakkor képlékenynek tűnik, mert egyelőre az is kérdőjeles, hogy a United egyezségre tudna-e jutni Bale-lel, másrészt az is kérdéses, hogy adott esetben David Moyes hajlandó lenne-e a váltás érdekében játékost „áldozni” – a hírek szerint a Spurs leginkább Javier Hernándezre vetett szemet.

Az ügyet az is felülírhatja, ha az Everton a héten rábólint a hírek szerint következő új MU-ajánlatra Leighton Bainesért és Marouane Fellainiért, akiket 35 millió fontért (38 millió euró) szereznének meg a manchesteriek.

„Dolgozunk az átigazolásokon. Minden nap lépünk egyet előre – ahogy az átigazolási időszak vége felé is –, de akkor is boldog leszek, ha ezzel a kerettel folytatjuk. Sok jó, fiatal angol játékosunk van” – nyilatkozta Moyes.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik