Televízió: láthatja-e valaki a hétvégén a PL-meccseket?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.10. 09:17
Bár szombaton elindul a TV2 csoport új csatornája, a Spíler Tv, amelyre az angol Premier League mérkőzései kerültek át a DIGI Sportról, egyelőre úgy tűnik, csak nagyon kevés háztartásban lesz elérhető az adó.

A TV2 hétfőn adott ki közleményt arról, hogy új csatornát indít Spíler Tv néven, a fő attrakció a Premier League lesz. A közleményből azonban nem derült ki, hogy mely szolgáltatókon keresztül teszik elérhetővéa csatornát.A TV2 hétfőn adott ki közleményt arról, hogy új csatornát indít Spíler Tv néven, a fő attrakció a Premier League lesz. A közleményből azonban nem derült ki, hogy mely szolgáltatókon keresztül teszik elérhetővéa csatornát.

A nol.hu rámutatott, „egy májusi médiakonferencián kiderült, hogy a nagyobb kábelszolgáltatók – köztük a Telekom, a UPC, a Tarr Kft. – az idén nem fogják felvenni kínálatukba Vajna új adóit, azaz nem fizetnek terjesztési díjat a tévének. Nincs már hely a csomagjaikban, a TV2 kedvéért nem fognak szerződést bontani a többi tévével.”

A Népszabadság információi szerint az állami Antenna Hungária 106 ezer előfizetővel rendelkező Mindig TV Extra csomagjába kerül be a Spíler Tv, a mintegy 800 ezer háztartásban elérhető ingyenes csomagba nem.

Megkerestük a TV2 csoport kommunikációs osztályát, amely a következő választ adta:

„Jelenleg is folynak a tárgyalások a kábelszolgáltatókkal, és azon vagyunk, hogy minél több emberhez eljusson a Spíler TV műsora.”

Azaz egyelőre nincs jel, hogy bárkivel is megegyeztek volna, a Mindig TV Extra előfizetőin kívül senki sem veheti biztosra, hogy láthatja a Premier League mérkőzéseit.

ANGOL PREMIER LEAGUE
1. FORDULÓ

Szombat
13.30: Hull City–Leicester City (Tv: Spíler Tv)
16.00: Burnley–Swansea City
16.00: Crystal Palace–West Bromwich Albion
16.00: Everton–Tottenham Hotspur (Tv: Spíler Tv)
16.00: Middlesbrough–Stoke City
16.00: Southampton–Watford
18.30: Manchester City–Sunderland (Tv: Spíler Tv)

Vasárnap

14.30: AFC Bournemouth–Manchester United (Tv: Spíler Tv)
17.00: Arsenal–Liverpool (Tv: Spíler Tv)

Hétfő

21.00: Chelsea–West Ham United (Tv: Spíler Tv)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik