PL: a hétvégén az új csatornán lesznek a meccsek; ők kommentálnak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.08. 17:53
Már most hétvégén a TV2 Csoport új csatornáján, a Spíler TV-n lesznek láthatóak az angol  élvonalbeli labdarúgó-bajnokság rajtoló idényének meccsei. A találkozókat Hethéssy Zoltán és Somos Ákos közvetíti kommentátorként.

„A TV2 Csoport nagyszabású programinvesztíciójának következő lépéseként augusztus 13-án elindul a cégcsoport új csatornája, a Spíler TV. Az új, férfias szórakozást kínáló televízión lesz látható a Premier League 2016–2017-es évada.

A szombattól hétfőig tartó első fordulóban összesen hat mérkőzést láthatnak élőben a futballrajongók. A közvetítések sorát szombat 13.30-tól a Hull–Leicester mérkőzés nyitja, de az összes fontos rangadó látható lesz ezen a hétvégén, így a talán legjobban várt Arsenal–Liverpool összecsapás is. A meccsek legfontosabb pillanatait a TV2 összefoglalóiban is láthatják a nézők.

Kommentátorként Hethéssy Zoltán és Somos Ákos csatlakozik a Spíler TV csapatához, ők korábban világ- és Európa-bajnoki mérkőzéseket, valamint európai topbajnokságok meccseit is közvetítették. A mérkőzések előtt és azok szünetében a stúdióban meghívott szakértő vendégek latolgatják az esélyeket, elemzik a látottakat.

A Spíler TV válogatott programkínálata számos további exkluzív tartalommal várja a képernyők elé a férfias szórakozást kedvelő nézőket" – olvasható a csatorna közleményében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik