Szalai és Vucsinics lehet a Liverpool legfőbb célpontja

Vágólapra másolva!
2010.10.30. 10:14
null
Szalaira (jobbra) a Liverpool is <br />felfigyelt (Fotó: Action Images)
Címkék
A Liverpool menedzsere, Roy Hodgson tegnap a klub hivatalos honlapj&aacute;nak besz&eacute;lt a t&eacute;li &aacute;tigazol&aacute;si terveiről. Konkr&eacute;t neveket nem eml&iacute;tett, de t&ouml;bb angol forr&aacute;s egybehangz&oacute;an &aacute;ll&iacute;tja, hogy a klubbal kor&aacute;bban m&aacute;r h&iacute;rbe hozott Szalai &Aacute;d&aacute;m &eacute;s a Rom&aacute;ban futballoz&oacute; Mirko Vucsinics neve szerepel a k&iacute;v&aacute;ns&aacute;glista &eacute;l&eacute;n.

„Ha jobb minőséget várunk, akkor annak megfelelő befektetésre lesz szükség. Ezt a tulajdonosok is tudják. Fontos, hogy ha lesz 20 millió fontunk erősítésre, akkor annak megfelelő értékű labdarúgókat tudjunk szerződtetni. Olyan futballistákat szemeltünk ki, akik magas szintet képviselnek, a Barcelona, az Inter és a Real Madrid is üldözi őket" – nyilatkozta a Liverpool menedzsere, Roy Hodgson a téli átigazolási időszak kapcsán.

A szakember hozzátette, egészen biztos benne, hogy meg fog erősödni a csapat, és akkor megkezdhetik a felzárkózást a tabellán, hiszen a „vörösök" jelenleg a 18. helyen állnak.

Hodgson nem említett konkrét neveket, de több angol forrás egybehangzóan állítja, hogy a Roma montenegrói csatára, Mirko Vucsinics és a Mainz magyar támadója, a Liverpoollal (és az Interrel, valamint a Boltonnal) a héten már hírbe hozott Szalai Ádám szerepel a kívánságlista élén.

Igaz, a héten az angol sajtóban az is megjelent, hogy a Mainz már vissza is utasította a „vörösök” első ajánlatát, de a jelek szerint a klubnál továbbra is téma a magyar támadó szerződtetése.

Az elsősorban csatárokra pályázó Liverpoolnál a hírek szerint úgy számolnak, hogy Szalait 2.5 millió fontért tudnák megszerezni, míg Vucsinicsre 12 millió körüli összeget szánnának, így az említett 20 millióból még maradna is forrás további erősítésekre.

A Liverpoolnál állítólag Diego Forlán (Atlético Madrid), Lisandro López (Lyon) és a spanyol válogatott Fernando Llorente (Athletic Bilbao) neve is szóba került, de az ő megszerzésük valószínűleg sokkal több pénzt emésztene fel, mint Szalai és Vucsinics érkezése.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik