Real Madrid: őrült pletyka - 115 millió Bale-ért, két klasszis jön?

Vágólapra másolva!
2014.12.15. 18:16
null
Az angolok állítják, a walesi Manchesterben köt ki (Fotó: Reuters)
Már megint Gareth Bale. Az angol sajtó nem tud leszállni a Real Madrid walesi futballistájáról. Most épp arról cikkeznek a britek, hogy a Manchester United csap le a szélsőre, cserébe pedig két klasszist szerződtetnek a blancók.

Pletyka pletyka hátán Angliában az átigazolási időszakhoz közeledve, nehéz kiszűrni a valóságot. Egy biztos, a britek rászálltak Gareth Bale-re, és teljes magabiztossággal állítják, a 100 millió euró körüli összegért szerződtetett villámléptű szélső legkésőbb a nyári átigazolási időszakban elhagyja a Realt.

Most kérőt is találtak a metro.co.uk-nál és a Daily Starnál, a lapoknál állítják, a Manchester United bombaüzletre készül, és hajlandó akár 115 millió eurót (!) kifizetni a walesiért. Az ok egyszerű, Florentino Pérez tartani akarja jó szokását, miszerint minden átigazolási időszakban szerződtet legalább egy sztárt – ennyi klasszist pedig még a Real Madrid sem tud „eltartani”.

Amint arról beszámoltunk, a madridiak állítólag a dortmundi Marco Reusszal „szemeznek", valamint a Liverpool elvágyódó szélsőjére, Raheem Sterlingre is lecsapnának, sőt állítólag a Chelsea klasszisát, Eden Hazard-t is szívesen látnák, ha mégis megakad valahol a tárgyalás a BVB-vel.

Könnyen elképzelhető, hogy a pletykák nagy része csak találgatás, ám az továbbra is gyanús, hogy az angolok mellett már többek között a spanyolok is arról írnak, hogy Bale a közeljövőben távozik Spanyolországból.

Ezek után pedig csak az lenne a kérdés, ki a következő klasszis, aki Pérez „hálójában ragad”…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik