Dortmund: „Eldőlt, hol folytatja Reus, napokon belül aláír”

Vágólapra másolva!
2014.12.13. 11:54
null
„Reust csak a blancók ajánlata érdekelte” (Fotó: Reuters)
Francois Gallardo játékosügynök szerint eldőlt, Marco Reus, a Borussia Dortmund labdarúgócsapatának német klasszisa a Real Madridban folytatja pályafutását.

Amint arról korábban beszámoltunk, a Bild állítja, Marco Reus, a Borussia Dortmund támadója három hete spanyolul tanul, ami arra enged következtetni, hogy a La Ligában folytatja pályafutását.

A többek között a fichajes.com-on, az express.co.uk-n, valamint a dailystar.co.uk-n is megjelent sajtóhírek szerint a befutó végül a Real Madrid lett, amely már szinte mindenben megegyezett a dortmundiakkal.

A Manchester United, Bayern München, Chelsea, Arsenal, Barcelona ötös által körbeudvarolt szélső Francois Gallardo játékosügynök szerint napokon belül aláír.

„Biztos forrásból tudom, Reus hamarosan a Real Madrid játékosa lesz, és hosszú távra tervez a királyiakkal. Több európai élcsapattól is megkeresték Marcót, őt azonban csak a blancók ajánlata érdekelte" – mondta Gallardo.

Az angolok összeget nem említenek, de a transfermarkt.de becslése szerint 50 millió euró körüli összegért válthat csapatot a német szélső.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik