Premier League: Ranieri beszélt Vardy kiállításáról is

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.17. 17:51
Claudio Ranieri, a Leicester City labdarúgócsapatának menedzsere inkább a megszerzett egy pontnak örül, mintsem az elveszített kettő miatt dühöng a West Ham United elleni vasárnapi angol bajnoki (2–2) után.

„Fantasztikus! Ezzel a lelkierővel jutottunk ilyen messzire ebben a szezonban. Vér, szív és lélek, egyszerűen varázslatos volt! – lelkendezett Claudio Ranieri a Sky Sports mikrofonja előtt. – Köszönettel tartozom a játékosaimnak, a közönségnek. Ez a pont nagyon-nagyon fontos lélektani szempontból, egy pillanatra sem szabad elveszítenünk a hitünket. Egy–kettővel fordultunk az utolsó percekre, roppant fontos, hogy mégis ponthoz jutottunk.” Claudio Ranieri a Sky Sports mikrofonja előtt. – Köszönettel tartozom a játékosaimnak, a közönségnek. Ez a pont nagyon-nagyon fontos lélektani szempontból, egy pillanatra sem szabad elveszítenünk a hitünket. Egy–kettővel fordultunk az utolsó percekre, roppant fontos, hogy mégis ponthoz jutottunk.”

Az olasz szakvezető nem támadta Jonathan Moss játékvezetőt, noha Jamie Vardy kiállítása „teljesen megváltoztatta” a játékukat (mint beszámoltunk róla, Vardy műesésért kapta a második sárga lapot az 56. percben).

„Nem tudom (hogy jogos volt-e az ítélet). Én a futballistáim teljesítményét teszem mérlegre, nem a játékvezetőét. A bíró így látta, tehát rendben van a dolog. Ha valamelyik játékosom nem játszik jól, hibákat követ el, akkor beszélek a fejével, és megpróbálunk javítani a teljesítményén, de a játékvezető formája nem tartozik rám” – mondta Ranieri.

Az utolsó pillanatokban megadott hazai büntetőt Andy Carroll egyik megmozdulása miatt fújta be a játékvezető – a londoni legnagyobb megdöbbenésére.

„Több mai döntést sem sorolnék a legjobbak közé, végül ezeknek köszönhették a döntetlent – füstölgött Carroll. – Nekünk már korábban is járt volna tizenegyes, a végén pedig az volt az érzésem, hogy a játékvezető kompenzálni akar. Schlupp nem szándékozott mást, mint esni, és ezért egyenesen nekem rontott.”

Ami pedig a West Ham büntetőjét illeti, a szenvedő fél, Winston Reid a következőket mondta:

„A lényeg, hogy (Wes Morgan) visszahúzott. Van, aki megadja, van, aki nem… Nem mondom, volt egy-két izgi ítélet a meccsen.”

A morcos Morgan maga csak annyit közölt, hogy inkább nem fogalmazza meg a véleményét a játékvezető tevékenységéről – úgy néz ki, mindkét csapatot sikerült alaposan felbőszítenie Jonathan Mossnak…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik