Premier League: Koman Valdésszel egy csapatban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.13. 08:44
Koman Vladimir neve az utóbbi időben egyre többször előkerül a nemzetközi sajtóban. Legutóbb a Napolival boronálták össze a szabadon igazolható középpályást, most pedig a Premier League-be kapott „ajánlást” a 36-szoros magyar válogatott játékos.

Amint arról beszámoltunk, a calcionapoli24.it korábban azt elemezte, kit lehetne olcsón megszerezni a hosszú időre kidőlő Lorenzo Insigne „pótlására”. Az olaszoknál többek között Koman Vladimir neve is előkerült.Amint arról beszámoltunk, a calcionapoli24.it korábban azt elemezte, kit lehetne olcsón megszerezni a hosszú időre kidőlő Lorenzo Insigne „pótlására”. Az olaszoknál többek között Koman Vladimir neve is előkerült.

Most a Bleacher Report állt elő egy érdekes „álomtizeneggyel”, amelyben szintén helyet kapott a magyar középpályás. Az amerikaiak áttúrták a játékospiacot, és kiválasztották azt a tizenegy szabadon igazolható játékost, aki a Premier League-ben is megállná a helyét.

A bleacherreport.com „szabad PL-válogatottja”: Víctor Valdés – Marc Bertrán, Joseph Yobo, Reto Ziegler – Landry N’Guemo, Koman Vladimir – Chris Eagles, Cristian, Simao – Juan Agudelo, Yakubu.

A transfermarkt.de által másfél millió euróra taksált, tétmeccsen legutóbb májusban pályára lépő Koman kapcsán korábban a DVTK és a belga FC Bruges érdeklődéséről lehetett hallani.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik