Premier League: Benítezt hiába hívnák az MU-hoz vagy az Evertonhoz

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2011.03.25. 07:35
Szívesen visszatérne a Liverpool labdarúgócsapatához Rafael Benítez, aki azonban a „vörösök” két nagy riválisának kispadjára nem ülne le.

A spanyol tréner kellemes emlékeket őriz angliai tevékenységéről, ezért is fogalmazott úgy a Sky Sportsnak nyilatkozva, hogy újra kipróbálná magát korábbi állomáshelyén.

„Soha nem tudhatjuk, mit tartogat számunkra a jövő, ráadásul Kenny (Dalglish) jó munkát végez az együttesnél, mindenesetre örülnék, ha egyszer visszatérhetnék. Vegyük úgy, hogy ez egy álmom."

Benítez 2005-ben Bajnokok Ligáját nyert a Liverpoollal, amelyet az elmúlt idény végén hagyott el, annak nyomán, hogy nem sikerült BL-szereplést érő helyen végezni a bajnokságban. A jelenlegi szezont a BL-címvédő Internazionale kispadján kezdte meg, de decemberben menesztették. Az ötvenéves edző – amint azt az interjúban elmondta – két kivétellel más angol felkérést is elfogadna.

„A Liverpool szurkolói tisztában vannak azzal, hogy melyik az a két klub, amelyiknek az irányítását nem venném át. Úgy vélem egyébként, hogy ezektől, amelyeknek a nevét most nem említem, nem is fognak keresni" – utalt a Manchester Unitedre és a Pool számára városi rivális Evertonra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik