Premier League: a West Brom visszahívná Gera Zoltánt - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2011.01.28. 10:17
null
Gera Zoltán 2004 és 2008 között a West Bromwich csíkos mezében töltötte a napjait (Fotó: Action Images)
A Daily Mail szerint az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő West Bromwich Albion is tanulmányozza annak lehetőségét, hogyan szerződtethetné ismét egykori játékosát, a Fulhamnél kapott kevés játéklehetőség miatt elkeseredett Gera Zoltánt.

A bulvárlap annak kapcsán számolt be a hírről, hogy a Blackburn ambiciózus ajánlatot tett a West Bromwich Albion középpályása, a 23 éves skót válogatott Graham Dorrans megszerzésére. A Rovers a felkínált nyolcmillió fontos összeget a szenegáli El Hadji Diouffal hajlandó „felturbózni".

Roberto Di Matteo, a WBA menedzsere egyelőre ragaszkodik Dorranshez, ám ha mégis el kellene engednie, akkor a Daily Mail szerint a brazil Ewerthonnal és/vagy Gera Zoltánnal pótolná.

A Nemzeti Sport Online Angliából származó információi szerint a WBA egyik helyi riválisa, a szintén élvonalbeli Birmingham City is fontolgatja Gera megszerzésének lehetőségét, sőt a tervezgetésben valamivel előrébb is tart. A Fulham hivatalosan nem kommentálta e híreket.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Fulhamtől elvágyódó Gerát médiaértesülések szerint az angol élvonalbeli Blackpool, Stoke City és West Ham United, a görög Panathinaikosz és az olasz Sampdoria is szeretné megszerezni; a genovai klub ajánlatát a londoniak visszautasították.

Gera az angliai légióskodását a West Bromnál kezdte, 2004 és 2008 között négy éven át szolgálta a csapatot, amellyel egyszer második ligás bajnoki címet is ünnepelhetett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik