Premier League: a Spursből jöhet Krkic helyettese

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.02. 09:49
Bojan Krkic súlyos sérülése miatt sürgősen csatárt keres az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 10. helyén álló Stoke City, és Mark Hughes menedzser utolsó napi fő jelöltje nem más, mint Emmanuel Adebayor – legalábbis a Daily Mirror szerint.

A Tottenham szívesen kölcsönadná a togói csatárt, csakhogy a heti százezer fontos fizetése jelentős akadályt képez – sajtóhírek szerint sem az iránta korábban érdeklődő Paris Saint-Germain, sem az AS Roma, sem a Queens Park Rangers nem vállalta ezt a kiadást.sem az iránta korábban érdeklődő Paris Saint-Germain, sem az AS Roma, sem a Queens Park Rangers nem vállalta ezt a kiadást.

A Daily Mirror szerint a Stoke menedzsere, Mark Hughes jó emlékeket őriz a 30 éves togóiról a Manchester Citynél eltöltött közös időkből – 2009-ben ő vásárolta meg az Arsenaltól –, és ez „olajozhatja” az esetleges ügyletet.

„Nem mondanám nehéz embernek Adebayort, én kedvelem őt, tetszett a hozzáállása is – idézi a lap Hughes néhány héttel ezelőtt napvilágot látó véleményét. – Úgy láttam, képes megfelelni a topcsatárokkal szemben támasztott követelményeknek. Robbanékony, erős, jó barátságban van a labdával, egyszóval minden megvan benne ahhoz, hogy állandó veszélyt jelentsen a kapura, ha ő is úgy akarja.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik