Pool: Klopp szerint súlyos a válogatott játékos sérülése

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.03.30. 13:38
Jürgen Klopp, a Premier League-ben szereplő Liverpool menedzsere rossz híreket osztott meg Joe Gomez állapotáról.

A 20 esztendős, háromszoros angol válogatott védő egy héttel ezelőtt, hazája Hollandia elleni, 1–0-ra megnyert felkészülési mérkőzésén sérült meg, Joe Gomezt az összecsapás 10. percében le is kellett cserélni.Hollandia elleni, 1–0-ra megnyert felkészülési mérkőzésén sérült meg, Joe Gomezt az összecsapás 10. percében le is kellett cserélni.

Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere most elmondta, a védő sérülése valószínűleg súlyos, ugyanakkor a szakember bizakodó.

„A kezdeti sokk után a lehető legjobb híreket kaptuk. Jelenleg azt mondom, a sérülése súlyos, és a következő néhány találkozón nem számolhatunk vele. Ugyanakkor bizakodó vagyok, hogy ebben a szezonban még pályára léphet. Már jobban érzi magát, de óvatosnak kell lennünk. Hogy pontosan mennyit kell kihagynia, nem tudom megmondani, de remélhetőleg a hátralévő meccsek közül lesz még olyan, aminek ő is a részese lesz.”

Gomez a 2017–2018-as kiírásban eddig összesen 29 összecsapáson lépett pályára a Liverpoolban, ezeken két gólpasszt osztott ki.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik