PL: Vardy ezért rohant el az Arsenal elleni meccs közben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.23. 17:01
Aki látta, amint az Arsenal 3–1-re legyőzi a Leicester Cityt az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában, az kiszúrhatott egy érdekes jelenetet. A találkozón ugyanis Jamie Vardy négy perccel a rendes játékidő vége előtt lerohant a pályáról, és beszaladt az öltözőbe. Most az is kiderült, miért.

Mikor az angol válogatott csatár berohant az öltözőbe, az Arsenal már rég 3–1-re vezetett, így nem volt igazán nagy a tét.

Ám a szurkolók így sem hagyhatták szó nélkül a tényt, hogy egyik legjobbjuk csak úgy eltűnik a meccs hajrájában, így – mivel a cserelehetőségeiket akkor már kihasználták – 10 emberrel maradnak a hajrára.

Hová tűnt Vardy? A legnépszerűbb megoldás nyert (Fotó: AFP)
Hová tűnt Vardy? A legnépszerűbb megoldás nyert (Fotó: AFP)

Claude Puel, a Leicester menedzsere most lerántotta a leplet, és az a megoldás nyert, amire a legtöbben tippeltek: Vardynak WC-re kellett mennie...

„Vardynak nagyon fájt a hasa, ezért kellett elhagynia a pályát, és ezért fejeztük be a meccset emberhátrányban. Biztos, nem tudta megemészteni, hogy nem kaptunk meg egy tizenegyest...” – próbálta elviccelni az esetet Puel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik