PL: Van Gaalon kifogott játékosa neve, mi van a titkos csatárral?

Vágólapra másolva!
2015.07.22. 09:46
A San Jose Earthquakes elleni győztes felkészülési mérkőzés után Louis van Gaal, a Manchester United menedzsere több aktuális kérdésről is beszélt a sajtó előtt. Egy vicces baki is becsúszott a holland szakembernek.

Történt, hogy még kedden Van Gaal a csapatkapitányokat hozta szóba, Wayne Rooney és Michael Carrick után azonban Chris Smalling nevével meggyűlt a baja, először Mike-nak „keresztelte el”, de aztán gyorsan javította hibáját.

A második felkészülési mérkőzést értékelve, a holland menedzser nem volt elragadtatva a Bayerntől igazolt Bastian Schweinsteiger második meccsen mutatott teljesítményétől:

„Amikor csak hatnapnyi edzés van a lábadban, és negyvenöt percet kell a pályán lenned, mindenki azt gondolja, könnyű beszállni, de ez nincs így. Az első meccsen szerintem jól játszott, de most rossz volt.”

Van Gaalt a titkos csatárról szóló sajtóhírekről is kérdezték:

„Nem tudom, hogy szeretnék-e csatárt igazolni. Olvastam a sajtóban, hogy meglepetésigazolás érkezik csatárposztra. Ez nem igaz, én ilyet nem mondtam, ezt Önök mondták. Én máshogy fogalmaztam” – mondta ezúttal Van Gaal, aki szerint David de Gea ott lehet a Barcelona elleni szombati meccsen.

Az MU-val kapcsolatos hír, hogy eladta védőjét a Wigannek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik