PL: szörnyű fotó, Firmino ijesztő szemsérülést szenvedett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.15. 21:55
Ijesztő képek terjedtek a világhálón a Tottenham–Liverpool mérkőzést követően: a „vörösök” támadója, Roberto Firmino az 54. percben még gólt szerzett, ám később ő és a Spurs védője, Jan Vertonghen csaptak össze, a találkozó pedig olyan szerencsétlenül sikerült, hogy a belga belekapott a 26 éves brazil szemébe. Az első riadalom után az orvosok mindenkit megnyugtattak: Firmino nem szenvedett maradandó sérülést, jól van, és akár a Liverpool keddi, Paris Saint-Germain elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésén is pályára léphet.

FOX Sports Football on Twitter

Reds goalscorer Roberto Firmino was forced off with an eye injury after a wild swipe from Spurs defender Jan Vertonghen. And at second glance, the challenge is more shocking than it first seemed. MORE: https://t.co/UXb5Zy2WoI

 

Firmino maga is posztolt az eset után: „Csak ijedség volt, a szemem jól van, és én is. Köszönöm a támogatást, hamarosan találkozunk!”

It was just a scare, my eye is ok and so am I. Thank you for all the support and see you soon #YNWA Foi só um susto, meu olho está bem e eu também! Obrigado por todo o apoio e a gente se vê logo

26k Likes, 574 Comments - Bobby Firmino (@roberto_firmino) on Instagram: "It was just a scare, my eye is ok and so am I. Thank you for all the support and see you soon ..."



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik