PL: Szégyellnünk kell magunkat - Villas-Boas

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.25. 09:34
A Manchester City otthonában megalázó, 6–0-s vereséget szenvedő Tottenham Hotspur menedzsere, André Villas-Boas szerint szégyellniük kell magukat a vasárnapi teljesítményük után, apró pozitívumokat ugyanakkor így is kiragadt a mérkőzésből a portugál szakember.

A londoni együttes ezt megelőzően 1996 decemberében szenvedett ilyen súlyos vereséget a Premier League-ben – akkor a Newcastle győzte le 7–1-re a „sarkantyúsokat”.

„Ilyen vereség után szégyellnünk kell magunkat" – mondta Villas-Boas.

„Borzalmasan kezdődött számunkra a mérkőzés, mindent, amit a kezdő sípszó előtt elterveztünk, dobhattunk is a lefolyóba – utalt Jesús Navas 13. másodpercben szerzett góljára a portugál szakember. – Sok pozitívum nem volt a meccsben, de a korai találatra jól reagáltunk, bár minden olyan gyorsan történt. Az egyetlen gólszerzési lehetőségünk az első félidőben adódott, ha azt gólra váltjuk, akkor 1–1 az eredmény, és minden másképp alakul.”

„Nagy árat fizettünk azért, mert a Manchester City az összes lehetőségéből gólt szerzett. Minden balul sült el számunkra” – tette hozzá Villas-Boas, aki nem felejtette el leszögezni, hogy Manuel Pellegrini tanítványai kiválóan teljesítettek, míg övéi rendkívül gyenge napot fogtak ki.

A Tottenham előtt csütörtökön, a Tromsö elleni Európa-liga-mérkőzésen nyílik lehetőség a javításra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik