PL: Semmit sem ér az Arsenal szép játéka, ha nem nyernek - Terry

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.27. 19:43
José Mourinho után John Terry, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea csapatkapitánya is csattanós választ adott az Arsenal-szurkolók kritikájára, akik a vasárnapi gól nélküli döntetlenre végződő rangadó során az „unalmas, unalmas Chelsea”-ről énekelgettek.

„Szép dolog a látványos játék, de ha nem jönnek vele az eredmények, akkor nem nyered meg a bajnokságot – reagált gúnyosan Terry a csapatát érő kritikákra. – Egyáltalán nem unalmas a játékunk. Ha megnyerjük a bajnokságot, senki sem emlékszik majd a kevésbé látványos mérkőzésekre.”Terry a csapatát érő kritikákra. – Egyáltalán nem unalmas a játékunk. Ha megnyerjük a bajnokságot, senki sem emlékszik majd a kevésbé látványos mérkőzésekre.”

„Nagyszerű dolog a labdabirtoklás, láthattuk mire ment vele a Manchester United egy héttel korábban. Ne felejtsük el, hogy a szezon első felében, egészen karácsonyig, messze a miénk volt a legjobb csapat. Káprázatos volt a játékunk, elég Cesc Fabregas gólpasszaira, vagy André Schürrle Burnley elleni találatára gondolni – egészen más szinten voltunk a többiekhez képest. Az ezt követő időszakban azonban nem mentek már olyan jól a dolgok, de Mourinho megtalálta a módját annak, hogy így is megnyerjük a meccseket – ebben ő a legjobb. Karácsonyig mi voltunk a legjobbak és mindenkit megvertünk, aki megnehezítette a dolgunkat.”

Az Arsenal otthonában szerzett pont után már csak két győzelemre van szüksége a Chelsea-nek ahhoz, hogy bebiztosítsa bajnoki címét.

„Már csak egy lépés választ el a célunktól. A következő ellenfelünk, a Leicester City, kiváló formában van, nehéz mérkőzésre számítok szerdán, de a kezünkben van a sorsunk”– tette hozzá a „kékek”csapatkapitánya.

 

PREMIER LEAGUE
ÁPRILIS 28., KEDD
A 33. FORDULÓ
BÓL ELHALASZTOTT MÉRKŐZÉS
20.45: Hull City–Liverpool (Tv: DIGI Sport1)

ÁPRILIS 29., SZERDA
27. FORDULÓ, ELHALASZTOTT MÉRKŐZÉS
20.45: Leicester City–Chelsea (Tv: DIGI Sport2)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik