PL: Real? Barca? Bayern? „Csak egy játékos férne be a ligából!”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.03. 11:25
Paul Scholes, a Manchester United korábbi kiváló középpályása szerint a Premier League-ben jelenleg csak egyetlen olyan labdarúgó játszik, aki a Real Madridban, a Barcelonában vagy a Bayern Münchenben is megállná a helyét.

Scholes „egyetlene” Sergio Agüero, a Manchester City csatára, aki korábban futballozott a spanyol bajnokságban az Atlético Madridban. A többször BL-győztes angol azt is hozzátette, hogy többé már nem az angol bajnokság Európa első számú ligája, a BL-ben szereplő PL-klubok már a PSG és a Juventus szintjét sem érik el.Sergio Agüero, a Manchester City csatára, aki korábban futballozott a spanyol bajnokságban az Atlético Madridban. A többször BL-győztes angol azt is hozzátette, hogy többé már nem az angol bajnokság Európa első számú ligája, a BL-ben szereplő PL-klubok már a PSG és a Juventus szintjét sem érik el.

„Ha megnézzük a Premier League-be igazoló labdarúgókat, hát nem ők Európa és a világ legjobb futballistái. A legjobb játékosok a Real Madridban és a Bayern Münchenben futballoznak. Mögéjük sorolnám a Paris Saint-Germaint és a Juventust, majd csak utánuk az angol klubokat” – nyilatkozta Scholes a BT Sport egyik műsorában.

„Valójában ez nem is akkora meglepetés nekem. Az angol topklubok játékosai közül vajon hányan jutnának lehetőséghez a Barcelonában? Kötve hinném, hogy sokan. Ugyanez igaz a Real Madridra és a Bayern Münchenre. Talán Sergio Agüero az egyetlen kivétel.”

Bár van igazság a képernyőn televíziós szakértőként feltűnő Scholes kemény szavaiban, azért Eden Hazard (Chelsea), David De Gea (Manchester United), David Silva (Manchester City), Alexis Sánchez (Arsenal), Mesut Özil (Arsenal) és Pedro (Chelsea) önérzetét biztosan felpiszkálta az őszinte vélemény.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik