PL: nyári MU-szerzemény nevével adják el a legtöbb mezt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.30. 19:31
null
Mondd, Wayne! Kinek a mezéből adják el a legtöbbet? (Fotó: Reuters)
Szakmai szempontból finoman szólva sem fut sikeres szezont Ángel Di María, a Manchester United nyáron, a Real Madridtól igazolt középpályása, de a következő hír talán feldobja: a 2014–2015-ös szezon kezdete óta az ő meze fogy a legjobban a Premier League élcsapatait tekintve.

 

Erről az Arsenal, az Aston Villa, a Chelsea, a Liverpool, a Manchester United, a Manchester City, a Tottenham és a Newcastle mezeit forgalmazó Sports Direct számolt be. Az eladásokat tekintve minden tizedik vásárólból egy a brit rekordigazolást jelentő 60 millió fontért szerződtetett Di María 7-es mezét akarja.

Az argentin fölényesen végzett az első helyen. A képzeletbeli dobogó második és harmadik fokán szintén két Spanyolországból érkező nyári szerzemény áll: Alexis Sánchez (Arsenal) és Diego Costa (Chelsea).

A tízes listát böngészve talán a legnagyobb érdekesség a szezonban ihletett formában védő David De Gea (Manchester United), akinek a nevével több mezt adnak el, mint Eden Hazard vagy Wayne Rooney 10-eséből.

A top 10 (Fotó: Reuters)
A top 10 (Fotó: Reuters)

A csapatokat tekintve messze a Manchester United a legnépszerűbb, a „vörös ördögök” keretéből öt játékos is befért legjobb tízbe.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik