PL: „Nincs mit mondanom” – a Pool Mourinhóba fojtotta a szót

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.31. 16:10
Szemmel láthatóan feszülten és csalódottan nyilatkozott José Mourinho, miután a Chelsea hazai pályán 3–1-es vereséget szenvedett a Liverpooltól.

Korai Chelsea-góllal indult a találkozó, de a Liverpool Philippe Coutinho vezérletével megfordította az eredményt, és elhozta a három pontot a Stamford Bridge-ről.Korai Chelsea-góllal indult a találkozó, de a Liverpool Philippe Coutinho vezérletével megfordította az eredményt, és elhozta a három pontot a Stamford Bridge-ről.

„Nincs mit mondanom. Nincs mit mondanom. Nagyon sajnálom, nincs mit mondanom” – minden egyes kérdésre ugyanazt a választ adta a portugál menedzser, aki nem volt hajlandó kommentálni a mérkőzésen látottakat.

„Nem gondolja, hogy kellene üzennie valamit a szurkolóknak?” – kapta az újabb kérdést Mourinho. „A szurkolók nem hülyék” – jött a válasz. „Hallottuk, hogy a nevét skandálták" – folytatta a riporter. „A szurkolók nem hülyék” – ismételte magát a Special One, aki továbbra is biztos abban, hogy nincs veszélyben menedzseri pozíciója.

A riporter tovább faggatta Mourinhót, de a folytatásban csak a „Nem, nem, nem és nem” – válaszokat kapta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik