PL: német kiesőjelölttől érkezhet szélső a Liverpoolhoz – sajtóhír

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2020.05.08. 08:18
null
Milot Rasicha a Liverpool célkeresztjében? (Fotó: AFP)
A koszovói szövetség elnöke a kelleténél cserfesebbnek bizonyult és elárulta, hogy az RB Leipzig és a Liverpool között őrlődik a Werder Bremen 23 esztendős szélsője, Milot Rashica.

 

Bár a Werder nem fut túl jó idényt és csupán a 17., azaz utolsó előtti helyről várhatja a Bundesliga május 16-ai újraindulását, az együttes egyik legtöbbre taksált játékosa, Milot Rashica mégis felkeltette a Bajnokok Ligája-győztes Liverpool érdeklődését. Legalábbis a koszovói szövetség elnöke, Agim Amedi beszámolója szerint.

A sportvezető – akit a goal.com idéz – elárulta, meglepné, ha a 23 éves támadó a következő idényben is a brémaiak futballistája lenne, ugyanis számos megkeresése van. Amedi szerint a legnagyobb dilemmát a Liverpool és az RB Leipzig ajánlata jelenti: előbbi a klub patinája, utóbbi a biztosabb játéklehetőség miatt vonzó.

Rashica 2018 januárjában a holland Vitesse-től érkezett a Werderhez, azóta 64 tétmérkőzésen 23-szor volt eredményes. Anno 7 millió eurót fizettek ki érte, míg mostani értékét 30-35 millió euróra teszik a különböző források.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik