PL: Nem utaltak arra, hogy nem számolnak velem – Tőzsér

Vágólapra másolva!
2015.06.30. 10:43
Tőzsér Dániel nem tud arról, hogy angol klubcsapata, a Watford szeretne megválni tőle. Ennek ellenére elképzelhető, hogy vált a nyáron.

Daniel Pudil és Lewis McGugan mellett Tőzsér Dánieltől is szeretne megválni az angol Premier League-be nyolc év után visszatérő Watford – írta hétfői számában a The Sun.

„Hm... Érdekesen hangzik. Főként azért, mert együtt készülök a csapattal, az elnökkel meg körülbelül tíz perce beszéltem, s egyetlen szóval sem utalt arra, hogy az egyesületnél nem számolnak velem a továbbiakban. Ettől még lehet, hogy a nyáron klubot váltok. De bocsásson meg, most mennem kell, kérem, hívja a menedzseremet, ő többet tud" – mondta a magyar válogatott harmincéves középpályása a Nemzeti Sportnak.

Megkerestük Filipovics Vladant is, a játékos menedzserét.

„Az időközben csődbe ment Parmától két évre vette kölcsön Danit a Watford, és még csak az első esztendő telt el – hangsúlyozta a menedzser. – Ugyanakkor más opció is van, mint a Watford: ha megfelelő, több évre szóló ajánlat érkezik érte, elképzelhető a nyári klubváltás. Jelen állás szerint mindenesetre arra van a legnagyobb esély, hogy Dani a Watfordnál kezdi a következő szezont."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik