PL: „Nem kupát nyertek!” Kritika a szelfiző arsenalosoknak

Vágólapra másolva!
2015.01.20. 16:59
Jamie Carragher, a Liverpool korábbi hátvédje és a Sky Sport szakértője kritizálta az Arsenal játékosait, amiért a Manchester City legyőzését követően az öltözőben készített, majd közösségi oldalakra kitett szelfikkel, csoportképekkel közvetítették örömüket a nyilvánosság felé.

Az Arsenal a hétvégén Manchesterben 2–0-ra győzte le a Cityt, megszakítva a házigazdák 12 mérkőzéses veretlenségi sorozatát. Az Arsenal a hétvégén Manchesterben 2–0-ra győzte le a Cityt, megszakítva a házigazdák 12 mérkőzéses veretlenségi sorozatát.

A lefújást követően Aaron Ramsey és Alex Oxlade-Chamberlain is megosztott a Twitteren egy-egy fotót az öltözőből: „Nagyszerű csapatmunka, mindenki otthagyta a szívét a pályán” – írta a walesi.

(Forrás: Twitter)
(Forrás: Twitter)

„Feldühít, amikor ezt látom, ez egy vicc. Egy topcsapat játszott egy másik topcsapat ellen. A győzelmet meg kell ünnepelni, ez természetes, de ezek az öltözői csapatképek nevetségesek. Normális esetben egy kupagyőzelem után készülnek hasonló fotók. Ezt be kell fejezniük” – fejtette ki véleményét Carragher a Sky Sport csatorna Monday Night Football című műsorában, majd a forgatást követően ő is posztolt egy szelfit.

A Liverpool korábbi játékosa nem csak a szelfiken lepődött meg, de Arsene Wenger stratégiáján is.

„Sokkolt, hogy Arsene Wenger ezt a taktikát választotta. A Manchester Cityn kívül szerintem egész Anglia tetszését elnyerte az a hozzáállás, amellyel az Arsenal kiharcolta a sikert az Etihadban” – tette hozzá Carragher.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik