PL: nem bírta a stresszt, 12 milliót kaszált a Leicester-drukker

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.06. 09:59
null
Ön kivette volna? (Fotó: Leicester Mercury)
Kemény döntést hozott meg a hétvégén John Pryke, egy 59 éves Leicester City-szurkoló. Egy biztos, nem járt rosszul, de a kérdés az, kihozta-e a maximumot fogadásából?

 

Pryke a szezon előtt 20 fonttal, nagyjából 8000 forinttal fogadott arra, hogy kedvenc csapata, a Leicester City lesz a Premier League bajnoka. Erre augusztusban ötezerszeres pénzt kínáltak a fogadóirodák. Ekkor persze senki sem hitt abban, hogy Pryke 20 fontjából akár 100 000 is lehet.

Nos, március első hétvégéjén a Leicester vezeti a Premier League tabelláját, sőt, mindezt megnyugtató ötpontos előnnyel teszi kilenc fordulóval a bajnokság vége előtt.

Ennek ellenére főhősünk a hétvégi fordulót megelőzően úgy döntött (ekkor három pont volt a „rókák” előnye), nem izgul tovább és pénzre váltja fogadását. Több fogadóirodánál van lehetőség erre, a cash in opció aktiválásával a bukmékerek kifizetik a játékost fogadása aktuális értékével.

Pryke a százezer fontos (mintegy 40 millió forintos) nyeremény helyett beérte a biztos 29 ezer fonttal (11.5 millió forinttal). Tehát 71 ezer font lehetőségéről lemondott, de így legalább már nem kell tovább izgulnia.

A férfi azzal indokolta döntését, hogy egyre inkább csak a pénz kezdte foglalkoztatni, nem kedvenc csapata meccsei, és megelégelte ezt. Lehet, hogy döntésével bukott 71 ezer fontot, de innentől legalább őszintén élvezheti a Leicester City hátralévő meccseit.

És tegyük hozzá, az a 11.5 millió forintnak megfelelő nyeremény sem rossz pénz, főleg úgy, hogy nyolcezer volt a befektetés.

Ráadásul Pryke további nyereményre is számíthat, hiszen 10 fonttal azt is megfogadta, hogy a Leicester a top 3-ban végez, erre 400-szoros szorzót kínált a fogadóiroda.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik