PL: nem áll le a bajnok, 18.8 millióért érkezhet újabb erősítés

Vágólapra másolva!
2016.07.03. 21:38
Az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő CSZKA Moszkva játékosa, Ahmed Musa elhagyja a klubját, és hamarosan Angliába szerződik, jó eséllyel a bajnok Leicester Cityhez. 

A CSZKA Moszkva vezetőedzője, Leonyid Szluckij fontos bejelentést tett játékosa, Ahmed Musa kapcsán. Az orosz tréner elmondása szerint Musa kedden elhagyja a csapatot, és Angliába szerződik. Ez azért érdekes, mert a nigériai játékos már januárban is a Leicester City kiszemeltjei között volt, akkor azonban nem jött össze az üzlet. A hírek szerint a bajnokcsapat 18.8 millió eurót fizet Musáért. A 23 éves játékos 2012-ben szerződött a moszkvai klubhoz, amelynél minden sorozatot figyelembe véve 168 meccsen 54 gól és 29 gólpassz került a neve mellé.

A villámgyors támadó mellett mással is szóba hozták a „rókákat”. Az Európa-bajnokságon csodát művelő walesi válogatott csatára, Hal Robson-Kanu is képben van. A 27 éves játékos szabadon igazolható, miután az angol másodosztályú Reading nem hosszabbította meg a szerződését.

A bajnok menedzserének, Claudio Ranierinek mozgalmas nyara van, hiszen vasárnap bejelentették Nampalys Mendy szerződtetését, valamint korábban megszerezték Raúl Uchét, Luis Hernándezt és Ron-Robert Zielert, illetve, ami talán a legfontosabb, a csapatnál tartották a gólfelelős Jamie Vardyt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik