PL: nagy nevet szúrt ki az újonc, álomfizetés a csatárnak?

Vágólapra másolva!
2015.05.10. 19:52
Dimitar Berbatov az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságba (Premier League) feljutó Bournemouth első számú átigazolási célpontja angol lapértesülések szerint.

Mint arról beszámoltunk, története során először feljutott a Premier League-be az AFC Bournemouth. Az ünneplést követően a lehetséges érkezőkről is szó esett már a piros-feketéknél, sőt, a Daily Mirror információi szerint már fel is írták az első nevet a kívánságlistára.története során először feljutott a Premier League-be az AFC Bournemouth. Az ünneplést követően a lehetséges érkezőkről is szó esett már a piros-feketéknél, sőt, a Daily Mirror információi szerint már fel is írták az első nevet a kívánságlistára.

A britek úgy tudják, az AS Monacóban futballozó Dimitar Berbatovot szeretnék megszerezni a klubnál, amely hajlandó lenne akár heti 100 ezer fontos, azaz átszámolva 42 millió forintos fizetést átutalni a csatárnak, csak hogy egy igazán nagy névvel vághasson neki a kiesés elleni harcnak.

A hórihorgas bolgár 37 tétmeccsen lépett pályára a piros-fehérek mezében a 2014–2015-ös idényben, ezalatt kilenc gólt szerzett és két asszisztot osztott ki. Sajtóhírek szerint több Premier League-klub – a Hull City, a Crystal Palace és az Everton – is szívesen látná soraiban Berbatovot.

A pályafutása alatt a Bayer Leverkusenben, a Tottenhamben, a Manchester Unitedben és a Fulhamben is megforduló 34 esztendős támadó a nyáron ingyen távozhat a hercegségből.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik