PL: Moyesszal az edzők felét menesztették, új rekord

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.22. 11:43
A Premier League menedzsereinek felét menesztették a 2013–2014-es idény során, ez pedig új rekord az angol topliga történetében – írja az Opta Sports.

Az edzőváltások sora 2013. szeptember 22-én kezdődött, amikor a Sunderland kirúgta Paolo Di Caniót. Ian Holloway egy hónappal később távozott a Crystal Palace-tól. Ezt követően december és február között „repült” Martin Jol, majd René Meulensteen (mindkettő Fulham), Steve Clarke (West Bromwich Albion), André Villas-Boas (Tottenham), Malky Mackay (Cardiff), illetve Michael Laudrup (Swansea). A tavaszi edzőáldozatok: Chris Hughton (Norwich) és most David Moyes (Manchester United).és most David Moyes (Manchester United).

A Premier League edzői közül messze Arsene Wenger van legrégebben posztján, ő 6408 napja irányítja az Arsenalt. Alan Pardew (Newcastle) és Sam Allardyce (West Ham) lépte át az 1000 napos „álomhatárt”, rajtuk kívül még Brendan Rodgers (Liverpool), Paul Lambert (Aston Villa), Steve Bruce (Hull) és Mauricio Pochettino (Southampton) ül egy évnél régebben a kispadon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik