PL: Mourinho válaszolt az őt akaró 6 éves Villa-szurkolónak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.12. 19:43
null
Jude Branson megtette a tőle telhetőt, levelet írt José Mourinhónak (Fotó: birminghammail.co.uk)
Egy hatéves Aston Villa-szurkoló kisfiú levélben kérte meg José Mourinhót arra, hogy legyen kedvenc futballcsapata menedzsere. A Chelsea portugál szakvezetője nem maradt adós a válasszal.

 

 

A Chelsea vezeti az angol élvonalbeli bajnokságot, az Aston Villa viszont kieső helyen áll, már csak ezért sem csodálkozhatunk Jude Branson kérésén. A birminghami csapat hatéves szurkolójának amúgy is a portugál szakember a kedvence, így papírt és ceruzát ragadott, és a következő levelet írta neki:

„Kedves Mr. Mourinho!
Jude-nak hívnak. Hatéves vagyok, és az Aston Villának szurkolok. Ön a kedvenc menedzserem. Lenne szíves átvenni a Villa irányítását, és magával hozni Diego Costát? Szükségünk van a segítségére.
Köszönettel: Jude Branson”

Jude apja a Birmingham Mailnek elmondta, hogy nem maradt válasz nélkül fia levele. Mourinho egy dedikált fényképet küldött neki.

„A múlt hónapban kivittem a Liverpool elleni meccsre, akkor lett nagyon bosszús. Mentünk ki a stadionból a lefújás után, és azt kérdezte, hogy miért nem szerzünk gólt és miért nem nyerünk sosem – mondta az apuka, majd elárulta, milyen választ kapott fia a Mourinhónak küldött levelére. – Jude-nak szép meglepetésben volt része ma, amikor hazajött az iskolából, ugyanis José küldött neki egy aláírt képet magáról. Bekereteztetjük, és kitesszük a szobája falára. Jó tudni, hogy elolvasták a levelét, és ennek hatására egy nap talán tényleg elfogadja a Villa hívását.”

José Mourinhónak volt képe egy ilyen válaszlevélhez
José Mourinhónak volt képe egy ilyen válaszlevélhez

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik