PL: Mourinho szerint a bíró két 11-estől is megfosztotta az MU-t

Vágólapra másolva!
2016.09.10. 17:01
null
Guardiola és Mourinho a mérkőzés után (Fotó: Action Images)
Mint ismert, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 4. fordulójában a Manchester City Kevin De Bruyne és Kelechi Iheanacho góljával 2–1-re legyőzte a Zlatan Ibrahimovic révén csak szépítésig jutó Manchester Unitedet. A találkozót követően a két menedzser, José Mourinho és Pep Guardiola értékelte a látottakat.

 

„Sokkal jobbak voltak nálunk – mondta José Mourinho, a Manchester United menedzsere a mérkőzés után. – Rosszul kezdtünk, az elvárható szint alatt. Ilyen a labdarúgás, a játékosok néha csalódást okoznak a menedzsernek, néha pedig meglepetéssel rukkolnak ki. Mivel én vagyok a menedzser, én állítottam össze a csapatot, ez az én hibám.”

„Az első félidőben megfizettünk a hibáinkért, a másodikban azonban megérdemeltünk volna egy gólt. Három-négy játékosom sem azt nyújtotta, amire képes, ha tudtam volna, hogy így játszanak, nem neveztem volna őket a kezdőbe.”

„A játékvezető kétszer is hibázott, két tizenegyest nem kaptunk meg. Előbb Claudio Bravo szabálytalanságánál – ami a mezőnyben egyértelmű piros lap és szabadrúgás lett volna –, majd Otamendi kezezésénél is hibázott.”

„Boldogok vagyunk. A szurkolók biztosan élvezték, végig nyílt volt a meccs. Az első félidőben jobbak voltunk, a második már nehezebb volt, mivel a kontráinkat nem tudtuk befejezni” – fogalmazott Pep Guardiola, a Manchester City menedzsere.

„Claudio Bravo teljesítménye az egyik legjobb volt, amit valaha láttam. A hibája után jól védett, ez pedig sokat jelent nekem. A labdarúgás arról szól, hogyan reagálsz a hibákra” – tért ki kapusára külön is a spanyol edző.

ANGOL PREMIER LEAGUE
4. FORDULÓ

Manchester United–Manchester City 1–2 (Ibrahimovic 42., ill. De Bruyne 15., Iheanacho 36.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik