HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2019.01.21 10:25 Frissítve: 2019.01.21 10:33

PL: Mourinho mindent kimagyarázott, Klopp és Guardiola volt az áldozat

José Mourinho először adott hosszabb interjút a Manchester Unitednél eltöltött időszakáról a menesztése óta. A portugál menedzser a beIN Sports stúdiójában beszélt többek közt arról, mennyivel nehezebb dolga volt neki, mint, mondjuk, Jürgen Kloppnak vagy Pep Guardiolának…

 

Mourinho hozta a formáját, és ahogy azt a szurkolók tőle már megszokhatták, semmiért nem vállalt felelősséget, különösen, hogy elmondása szerint vele egészen máshogy bántak a Manchester Unitednél, mint, mondjuk, Klopp-pal a Liverpoolnál vagy Guardiolával a Citynél.

„Egy példa, csak hogy lássák, igazam van. Mikor Mourinho belerúg a kulacsba az oldalvonalon, akkor azonnal el kell tiltani, fizetnie kell érte. Mikor Klopp vagy Guardiola csinálja ezt, akkor ők különlegesek, egyediek…” – érvelt Mourinho.

Mourinho szétszedte korábbi kollégáit első interjújában a távozása óta (Fotó: AFP)

„De nem csak erre gondolok. Mikor Guardiolának nem tetszettek a bekkek a csapatnál, akkor egy nyáron vett négy új játékost, akikkel már elégedett volt. Aztán nem tetszett neki Claudio Bravo, megvette Edersont. Jürgen meg nem nyert semmit három és fél éven keresztül, mégis bíznak benne a Liverpoolnál…” – tette hozzá.

A portugál mester hozzátette, nagyon várja már, hogy újra dolgozzon, de most jobban át fogja gondolni, melyik csapatnál vállal munkát.

„Szeretnék olyan klubhoz menni, ahol olyanok a körülmények, mint amilyeneket Guardiolának vagy Kloppnak teremtettek Manchesterben és Liverpoolban. Már kaptam három állásajánlatot, de eddig mindegyikre nemet mondtam…” – mondta a Special One.

2019.02.19 15:41:25

Angol labdarúgás ILKU MIKLÓS

A szurkolók türelme már elfogyott az olasz edzővel szemben, vajon a vezetőségé meddig tart?

2019.02.18 20:05:20

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Herrera és Pogba bólintott, a United simán nyert, még a hazai drukkerek is becsatlakoztak a Sarri kirúgásáról szóló dalba.

2019.02.10 16:30:46

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A manchesteriek már a 25. percben négy góllal vezettek, valósággal eltiporták Sarri csapatát.

2019.02.08 12:03:10

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Niort Carlos Téveze, az argentin Jamie Vardy Batistután nőtt fel, s nagyszerű példa volt a társainak.

2019.02.06 14:12:39

Angol labdarúgás OLÁH GÁBOR (SALFORD)

A zord időjárás vagy az időpontváltozás miatt David Beckham most nem volt jelen.