PL: Mourinho mindent kimagyarázott, Klopp és Guardiola volt az áldozat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.21. 10:25
José Mourinho először adott hosszabb interjút a Manchester Unitednél eltöltött időszakáról a menesztése óta. A portugál menedzser a beIN Sports stúdiójában beszélt többek közt arról, mennyivel nehezebb dolga volt neki, mint, mondjuk, Jürgen Kloppnak vagy Pep Guardiolának…

Mourinho hozta a formáját, és ahogy azt a szurkolók tőle már megszokhatták, semmiért nem vállalt felelősséget, különösen, hogy elmondása szerint vele egészen máshogy bántak a Manchester Unitednél, mint, mondjuk, Klopp-pal a Liverpoolnál vagy Guardiolával a Citynél.

„Egy példa, csak hogy lássák, igazam van. Mikor Mourinho belerúg a kulacsba az oldalvonalon, akkor azonnal el kell tiltani, fizetnie kell érte. Mikor Klopp vagy Guardiola csinálja ezt, akkor ők különlegesek, egyediek…” – érvelt Mourinho.

Mourinho szétszedte korábbi kollégáit első interjújában a távozása óta (Fotó: AFP)
Mourinho szétszedte korábbi kollégáit első interjújában a távozása óta (Fotó: AFP)

„De nem csak erre gondolok. Mikor Guardiolának nem tetszettek a bekkek a csapatnál, akkor egy nyáron vett négy új játékost, akikkel már elégedett volt. Aztán nem tetszett neki Claudio Bravo, megvette Edersont. Jürgen meg nem nyert semmit három és fél éven keresztül, mégis bíznak benne a Liverpoolnál…” – tette hozzá.

A portugál mester hozzátette, nagyon várja már, hogy újra dolgozzon, de most jobban át fogja gondolni, melyik csapatnál vállal munkát.

„Szeretnék olyan klubhoz menni, ahol olyanok a körülmények, mint amilyeneket Guardiolának vagy Kloppnak teremtettek Manchesterben és Liverpoolban. Már kaptam három állásajánlatot, de eddig mindegyikre nemet mondtam…” – mondta a Special One.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik