PL: Mourinho kiakadt, káromkodott, de nem ő nyerte a szájkaratét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.14. 09:59
null
José Mourinho: egy kemény nap Liverpoolban (Fotó: Action Images)
A Chelsea szombaton 3–1-es vereséget szenvedett az Everton otthonában, José Mourinho a találkozó után jelenetet rendezett. A lefújást követő interjúk során leteremtette a liverpooliak menedzserét, Roberto Martínezt.

 

A Chelsea öt forduló után három vereséggel, mindössze négy szerzett ponttal áll a Premier League tabellájának 17. helyén, sőt hétfő este kiesést jelentő pozícióba szorulhat. Érdekesség, hogy a „buszparkolással” gyakran piszkált londoniak kapták eddig a legtöbb gólt (12) a jelenlegi PL-szezonban, és a mostani Mourinho vezetőedzői karrierjének legrosszabb rajtja.

Érthető tehát, hogy nem volt rózsás hangulatban Mourinho, aki egybehangzó angol sajtóforrások szerint azért akadt ki Roberto Martínezre, mert a spanyol menedzser nyilatkozott elsőként a sajtó munkatársainak, így Mourinhónak várnia kellett, és csúszott a (csapat) hazaútja Londonba.

Hivatalos sajtótájékoztatója után Martínez útja a helyi újságírók felé vezetett, ekkor lépett elé Mourinho.

„Roberto, legközelebb engedj magad elé, mert nekünk utaznunk kell.”

„Ezt nem mi irányítjuk, José. Nem én döntöm el” – jött a válasz az Everton menedzserétől. Mourinho erre trágár stílusban kiabált rá kollégájára („A k...a életbe!”), majd ment a sajtószobába.

Martínez folytatta a beszélgetést a mellette álló újságíróval, akinek ezt mondta: „Amikor 6–3-ra megvertek minket, sokkal kedvesebb volt. Sokkal jobban kedvelem azt a José Mourinhót.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik