PL: Messit sohasem látott fizetésért költöztetnék Londonba – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.09. 09:31
A The Sun értesülései szerint Lionel Messi apja a napokban találkozott Roman Abramoviccsal, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea tulajdonosával. A brit lap szerint a londoni klub heti 600 ezer fontos fizetéssel csábíthatja el Messit a Barcelonától.

Messit és apját adócsalás miatt elítélték. A The Sun szerint az argentin klasszisnak elege lehet a kialakult helyzetből, ezért szétnéz, hogy milyen lehetőségei vannak Spanyolországon kívül.Messit és apját adócsalás miatt elítélték. A The Sun szerint az argentin klasszisnak elege lehet a kialakult helyzetből, ezért szétnéz, hogy milyen lehetőségei vannak Spanyolországon kívül.

Az újság úgy tudja, hogy Messi apja, Jorge Messi Abramovics 1.5 milliárd fontot érő jachtján találkozott az orosz milliárdossal. Könnyen lehet, hogy a Chelsea a heti 600 ezer fonttal soha nem látott javadalmazást biztosít az argentin klasszisnak, az átigazolási díj pedig átlépheti a 100 millió fontot is.

A The Sun cikke megemlíti, hogy a Chelsea-nek komolyan meg kell küzdenie a Manchester Cityvel, amely akár heti 733 ezer fontot is megadhat Lionel Messinek.

Ezzel némileg ellentmondanak a City menedzserének, Pep Guardiolának a szavai, aki nemrég egy szurkolói ankéton azt mondta, hogy Messinek Barcelonában a helye és ott is marad.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik