PL: meglepően őszinte vallomást tett a kőkemény középpályás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.04. 21:40
Robbie Savage, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) történetének egyik legkeményebb középpályása őszinte vallomást tett.

Az agresszív játékstílusáról ismert, többek között a Manchester Unitedben, a Leicester Cityben, a Birminghamben és a Derby Countyban is megforduló labdarúgó bevallotta, álnevek mögé rejtőzve saját magát magasztalta sokszor a szurkolói fórumokon.

„Nagyon bizonytalan voltam, és amikor a Derby Countyhoz igazoltam, butaságokat csináltam. A csevegőprogramokban különböző profilokat készítettem, és azokon keresztül írtam olyanokat, hogy »Robbie ma nagyon jól játszott, nem?«” – vallott a BBC rádióműsorában Savage.

„Olyannyira nem voltam biztos magamban, hogy felhívtam az újságírókat, ha csak öt vagy hat pontot kaptam tőlük a tízből a lapjaik értékelésében. Öt-hat különböző embert is megkerestem, csak hogy elmondjam, jól játszottam. Ha életem legjobb teljesítményét nyújtottam a pályán, akkor is csupán arra tudtam gondolni, hogy vajon játszhatok-e a következő héten is” – árulta el a 39-szeres walesi válogatott játékos, aki jelenleg szakkommentátorként dolgozik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik