B. D. K. 2020.09.27 20:21 Frissítve: 2020.09.27 20:52

PL: Megérdemeltük volna a győzelmet és a tiszteletet – Mourinho

Mint arról beszámoltunk, a Tottenham Hotspur az utolsó pillanatokban hullajtott el két pontot a Newcastle United ellen, amit nem is hagyott szó nélkül a mérkőzés után José Mourinho, a hazaiak menedzsere.

 

José Mourinho inkább beviharzott az öltözőbe, mintsem hogy eltiltsák (Fotó: AFP)

A játékvezető a vendégek számára a 95. percben ítélt meg egy tizenegyest kezezésért. Amint a büntetőt értékesítette a Newcastle játékosa, José Mourinho az öltöző felé vette az irányt, meg se várva a mérkőzés lefújását. A meccs utáni kötelező interjún azonban megjelent, és az esettel kapcsolatban burkoltan ugyan, de elmondta a véleményét.

„A játék nagyon jó volt, a játék nem volt szívszaggató” – utalt vissza Mourinho az újságíró megállapítására, miszerint szívszaggató lehet az eredmény.

„Ez a csapat fejlődésének következménye: nagyon stabilan védekeztünk, nem adtunk esélyt az ellenfélnek, mindig kontroll alatt tartottuk a mérkőzést, sokat birtokoltuk a labdát, sok helyzetet alakítottunk ki.” Hozzátette, hogy a meccs embere nála az ellenfél kapusa volt, és hangsúlyozta, hogy nagyon-nagyon elégedett csapata teljesítményével.

„Az első félidő nagyon jó volt, és a másodikban is stabilak voltunk. Sikerült távol tartanunk őket a kapunktól, de egy alkalommal ez nem sikerült, és két pontot veszítettünk. Ez egy kiváló szereplés volt, megérdemeltük volna a győzelmet és a pontokat, de ilyen a futball” – vélekedett Mourinho, majd sokat sejtetően kitért az ominózus kezezéses szituációra.

Megérdemeltük volna a pontokat, és megérdemeljük a tiszteletet. És ebben a minutumban nincsenek pontjaink és nincs meg a tiszteletünk.” Hozzátette: valószínűleg ott alszik az éjjel a stadionban, nem akar időt veszíteni azzal, hogy hazamegy, mivel kedden ismét pályára kell lépniük.

A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón annyival egészítette mondandóját Mourinho, hogy nem akarja kommentálni a VAR döntését. Megkérdezték tőle, hogy mit üzenne a szabályalkotóknak a kezezések megítélésével kapcsolatban, amire csak annyit válaszolt: „Nincs üzenetem. Nincs üzenetem.”

 


 

2020.10.22 11:14:13

Angol labdarúgás KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

Banánhéjnyira a beteljesedéstől: „A fájdalmaimmal nekem kell együtt élnem, és azt hiszem, sosem múlnak el teljesen."

2020.10.25 19:35:01

Angol labdarúgás H. D.

Két döntetlen és 12 vereség után a „rókák” a PL-érában először nyertek az „ágyúsok” vendégeként.

2020.10.24 15:27:28

Angol labdarúgás H. D.

Ole Gunnar Solskjaer csapata a harmadik bajnokiján is nyeretlen maradt az Old Traffordon.

2020.10.19 19:48:20

Angol labdarúgás DÓCS ÁKOS

Félpályás gólok, ollózós találatok, bivalyerős kapáslövések – az MU legendája bármire képes volt.

2020.10.17 11:17:44

Angol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

Öngól, kihagyott 11-es és elpazarolt ziccerek... aztán Pogba és Van de Beek beállása után minden megváltozott.