PL: Lampard visszatérhet, de már a Manchester Citybe!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.01. 22:01
null
Lampard magas szintű edzés- és játéklehetőséget keres az MLS-rajtig: várja a Man. City? (Fotó: Action Images)
Az angol Guardian és az amerikai ESPN egybehangzó értesülése szerint a 2015-ös MLS-idény újonca, a New York City FC az észak-amerikai profi labdarúgóliga rajtjáig kölcsönadja a Manchester Citynek Frank Lampardot.

A Guardian szerint Frank Lampard visszautasította a New York City első kölcsönadási ajánlatát, melynek elfogadásával az ausztrál Melbourne Cityhez kerülhetett volna, csakúgy, mint David Villa, a New York City másik sztárigazolása.

Lampardot a Queens Park Rangers is megpróbálta megszerezni, ám a veterán középpályás inkább a Manchester Cityhez menne kölcsönbe, mely a New York City FC-vel azonos érdekeltségi körbe tartozik. A Manchester City így újabb, angol játékosnak „félretett” kvótát tölthetne be keretében, Lampard pedig az MLS következő szezonjának rajtjáig magas szinten játszhatna.

A Chelsea-legenda Lampard – aki korábban azt nyilatkozta, a londoni kékek után nem szívesen játszana más Premier League-csapatban – New Yorkban bemutatása alkalmából elmondta, mindenképpen magas szintű edzéslehetőséghez szeretne jutni, mielőtt debütál az MLS-ben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik