PL: itt van, mely szolgáltatóknál elérhető az angol bajnokikat adó Spíler TV

Vágólapra másolva!
2016.08.12. 15:48
null
Az Arsenal–Pool rangadót már új csatornán nézhetjük – már aki...
A TV2 Csoport szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményéből kiderül, hogy Magyarországon mely kábelszolgáltatóknál lesz elérhető a Premier League-mérkőzéseket Magyarországon közvetítő Spíler TV.

A Spíler TV augusztus 12-től elérhető lesz a UPC Digital Gold csomagjában, valamint a Tarr Kft. Extra TV és Tarr Mobil TV csomagjában.

A TV2 Csoport három nap alatt, három új csatornát indít. Augusztus 13-án a Spíler TV, a legnépszerűbb európai nemzeti labdarúgó-bajnokság, a Premier League első fordulójával jelentkezik majd, míg 14-én a vadonatúj telenovella-csatorna, az Izaura TV nyit, három országos sorozatpremierrel. A triumvirátust a Zenebutik zárja, amely augusztus 15-étől mindennap elhozza a legnagyobb zenei klasszikusokat és legfrissebb listavezetőket.

Mint ismert, Magyarországon kizárólag a Spíler TV közvetíti a Premier League 2016–2017-es idényét. A legnépszerűbb európai nemzeti labdarúgó-bajnokság augusztus 13-án, 13:30-tól a Hull–Leicester mérkőzéssel debütál, és olyan további, kiemelt rangadókkal folytatódik a hétvégén, mint az Arsenal–Liverpool összecsapás.

A meccsek legfontosabb pillanatait a TV2 összefoglalóiban is láthatják a nézők. Kommentátorként Hetthéssy Zoltán és Somos Ákos csatlakozik a Spíler TV csapatához.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik