PL: Inkább a szexet preferálom – Guardiola Dani Alvesnek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.09. 15:44
null
A mindig komoly Pep Guardiola pénteken megmutatta a humoros oldalát is (Fotó: AFP)
A Manchester United elleni vasárnapi városi derbi előtt sajtótájékoztatót tartott pénteken a Manchester City labdarúgócsapata, Pep Guardiola menedzser pedig mindenkit megnevettetett.

 

A hagyományos, mérkőzés előtti kérdések után jutott idő egy könnyedebb témára is a Manchester City pénteki sajtóeseményén. Az egyik újságíró az angliai mozikban a napokban debütáló Barcelona-filmből idézett egy mondatot, méghozzá Dani Alvestől: „Guardiolával együtt dolgozni jobb, mint szexelni”. Az angol bajnok spanyol menedzsere rövid, ám csattanós választ adott arra a kérdésre, hogy mit gondol korábbi játékosa kijelentéséről.

„Én inkább a szexet preferálom.”

A sajtótájékoztató elején a Manchester Unitedről és a többi PL-riválisról is beszélt Guardiola. „A derbi sokat jelent a szurkolóknak, a vetélytársak elleni mérkőzések mindig különlegesek. Azonban még csak november van, az Old Traffordon rendezendő tavaszi bajnoki talán fontosabb lesz. Jó formában vagyunk, ahogy a United is. Mindig nehéz a városi rivális ellen, de tudjuk, mi a dolgunk. A Manchester United és a Liverpool az angol futball történelmének legerősebb klubjai. Remélem, izgalmas derbi lesz és mindenki élvezni fogja a futballt.”

Korábban beszámoltunk róla, hogy a Manchester United is megtartotta mérkőzés előtti sajtótájékoztatóját, José Mourinhónál a fő téma Romelu Lukaku visszatérése volt.

A Manchester City 11 forduló után veretlenül, 29 szerzett ponttal vezeti a tabellát, a Manchester United 20 ponttal a hetedik helyen tanyázik.

ANGOL PREMIER LEAGUE
12. FORDULÓ
SZOMBAT

13.30: Cardiff City–Brighton & Hove Albion (Tv: Spíler1)
16.00: Huddersfield Town–West Ham United
16.00: Leicester City–Burnley (Tv: Spíler1)
16.00: Newcastle United–AFC Bournemouth
16.00: Southampton–Watford
18.30: Crystal Palace–Tottenham Hotspur (Tv: Spíler1)
VASÁRNAP
13.00:
Liverpool–Fulham (Tv: Spíler1)
15.15: Chelsea–Everton (Tv: Spíler1)
17.30: Arsenal–Wolverhampton Wanderers
17.30: Manchester City–Manchester United (Tv: Spíler1)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik