Man. United: Lukaku visszatérhet a városi rangadón

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.09. 11:51
null
Romelu Lukaku a Bournemouth és a Juventus elleni mérkőzések után térhet vissza a csapatba (Fotó:AFP)
Az angol labdarúgó-bajnokság 12. fordulójának rangadóján a Manchester City városi riválisát, a Manchester Unitedet fogadja. A mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón a vendégek portugál trénere, José Mourinho beszélt a várakozásairól.

 

Ha a Manchester United megnyeri a mérkőzést, akkor hat pont lesz a lemaradásuk az éllovas Manchester Cityvel szemben. Mourinhót a bajnoki címért folyó versenyről kérdezték.

Ha döntetlent játszunk akkor 9, ha pedig kikapunk, akkor 12 pont lesz a lemaradásunk, nem hiszem, hogy így kellene néznünk az összecsapásra. Csak erre a mérkőzésre kell gondolnunk, és ezt a találkozót külön kell választani a többitől, mivel nagyon nehéz meccs lesz egy erős csapat ellen, de nem hiszem, hogy nekik könnyebb lenne” – mondta a szakember.

Voltak kisebb sérülések a Juventus elleni mérkőzés után, de úgy gondolom, hogy mindenki bevethető lesz, aki azon a mérkőzésen játszott” – mondta, majd elárulta: Romelu Lukaku már a csapattal edz, így van esély arra, hogy a sérüléssel bajlódó belga csatár visszatérjen a csapatba a vasárnapi rangadón.

Mourinho elmondta, nagyon boldog, hogy együttese nem adja fel könnyen a meccseket, és mindig harcolnak, ennek köszönhető a Juventus elleni fordítás is. Az újságírók arra is kíváncsiak voltak, hogy a legutóbbi szezonhoz képest – amikor nyertek a „vörös ördögök” 3–2-re idegenben – más lesz-e az idei manchesteri derbi.

Nem hinném, hogy az előző szezon után különlegesebb lenne, mivel ez a rangadó mindig ugyanazt jelenti.

ANGOL PREMIER LEAGUE
12. FORDULÓ
SZOMBAT

13.30: Cardiff City–Brighton & Hove Albion (Tv: Spíler1)
16.00: Huddersfield Town–West Ham United
16.00: Leicester City–Burnley (Tv: Spíler1)
16.00: Newcastle United–AFC Bournemouth
16.00: Southampton–Watford
18.30: Crystal Palace–Tottenham Hotspur (Tv: Spíler1)
VASÁRNAP
13.00:
Liverpool–Fulham (Tv: Spíler1)
15.15: Chelsea–Everton (Tv: Spíler1)
17.30: Arsenal–Wolverhampton Wanderers
17.30: Manchester City–Manchester United (Tv: Spíler1)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik