PL: Fabregas nélkül is hat chelsea-s az Év csapatában

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.26. 18:52
Az angol profi labdarúgók szervezete (PFA) nyilvánosságra hozta – a játékosok szavazatai alapján – az Év csapatát a Premier League-ben.

A legjobb tizenegyben a listavezető Chelsea hat futballistája kapott helyet, még úgy is, hogy a kiemelkedően legtöbb assziszttal rendelkező (16) Cesc Fabregas nincs ott a névsorban. Más klub nem „delegál” egynél több játékost az összeállításba, a bajnoki címvédő Manchester Cityből egy futballista sem került be.

A szezon legjobb és legjobb fiatal játékosának járó díjat ma este a PFA gálája keretében adják át a londoni Grosvenor House-ban.

AZ ÉV CSAPATA A PREMIER LEAGUE-BEN A PFA-NÁL: David de Gea (spanyol, Manchester United) – Ryan Bertrand (angol, Southampton), Gary Cahill (angol, Chelsea), John Terry (angol, Chelsea), Braniszlav Ivanovics (szerb, Chelsea) – Nemanja Matics (szerb, Chelsea) – Eden Hazard (belga, Chelsea), Philippe Coutinho (brazil, Liverpool), Alexis Sánchez (chilei, Arsenal) – Harry Kane (angol, Tottenham Hotspur), Diego Costa (brazil-spanyol, Chelsea)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik